Siber Suçlarla Mücadele Semineri

İnternet ve sosyal medya ağlarının hayatın önemli bir parçası olduğu günümüzde öğrencilerimizin interneti güvenli ve bilinçli kullanmaları, karşılaşabilecekleri olumsuzluklara karşı farkındalık kazanmaları amacıyla Kozlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi uzmanları tarafından okulumuzda bilgilendirme semineri düzenlendi. Siber suçların ve siber zorbalığın gerçekleşmeden önlenmesi ve beraberinde getireceği zararların en aza indirilmesi adına gerçekleştirilen seminerde siber zorbalık, siber suçlar, sosyal medya suçları, bu suçların yasal sonuçları ve olası psikolojik etkileri hakkında bilgiler paylaşıldı.

Okulumuzda gerçekleştirilen çalışma için Kozlu Siber Suçlarla Mücadele Şubesi'ne teşekkür ederiz.

22.03.2024 248

22-03-202422-03-202422-03-202422-03-2024